Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2019 13:32 - Технология за безплатна безпроводникова енергия от 1892 г.
Автор: ernest Категория: Технологии   
Прочетен: 2772 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 26.10.2021 15:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През 1892 г. Никола Тесла изобретява резонансния трансформатор. Той заредил с електроенергия целия щат. Енергията се получавала от ефира в пространството и се разпространява без кабели до ползвателите на всякакво разстояние. Веднага след като журналистите публикували новината, чe от пространството, без проводници може да се доставя безплатна енергия се състояло извънредно заседание на правителството на САЩ заедно с крупните банкери. Тогава Бернард Барух казва, че
ако Тесла пусне безплатна енергия те ще се лишат от монопола - хората ще имат не само безплатно осветление, но безплатно отопление и безплатен транспорт и много други безплатни неща. След това забраняват технологията на безплатно ефирно електричество. Защо да им е добре на хората, като може да им е зле.
Патентът на Тесла за безплатно, безпроводникиво електричество е с номер 787 412 от 1905 г.

За да се предпазят от други подобни изобретения, които да им объркат печалбите и да се контролират хората освен, че иззели патентите на Тесла от библиотеките и в контролираните медии престанали да споменават името му, банкерите решили да не се приемат никакви изобретения на вечни двигатели перпето мобиле. С парите на Ротшилд и Рокфелер в различни държави били създадени "комисии за лъженаука" и така до този момент те възпрепятстват внедряването на подобни технологии.
Да припомня как преди няколко години се беше вдигнало шум за изобретенията на Фондация Кеше и бившия американски президент Обама направо беше забранил на някои правителства да изпратят представители на изложението и запознаването с технологиите за по-добър живот и по-хубав свят с безплатна енергия и други въведения.

                                          image

                                                          Никола Тесла

Тесла казва:

Има разлика между прогреса и технологията. Прогресът е облага за човечеството, технологията не е задължително да прави това.

През целия си живот Тесла е направил 700 патентовани изобретения. През 1906 г. той улавя сигнал от извънземни и завява, че Той бил убеден в съществуването на извънземен живот и създава първото устройство за търсене на извънземен живот. И изпращането на сигнал извън слънчевата система.
Тесла построява кула в Лонг Айлънд, Ню Йорк наречена Wardenclyffe Tower, където прави експерименти.

            image

                                                       Кулата на Тесла

Koгато се обърнали от дружеството на Червения кръст на Ню Йорк към Тесла и го попитали, какво ще бъде най-голямото достижение на човечеството в края на писмото до тях той пише:

We have message from another world, unknown and remote.
Ние имаме съобщение от друг свят, неизвестен и отдалечен.

За да се предпазят от използването на ефира, манипулаторите направо премахнали понятието ефир от научните среди. Таблицата на химичните елементи на Менделеев
започвала с първи елемент ефир. Такава била и в учебниците от неговото време, но след като ученият починал променили таблицата - премахнали ефира, за да живеят хората в заблуда и да не знаят и да не търсят за какво може да бъде използван. Така била създадена Специална теория за относителността. Гледачката на детето на банкера Опенхаймер имала син, който се занимавал с физика и просто било решено да го издигнат, като водещ физик и той да направлява науката в различно направление и да забаламосва хората. Въпреки че никой не се съмнява в това, че Айнщайн1 е бил умен човек (или по-точно хитър играч), то истинският голям гений на ХХ си остава Никола Тесла.

           image


                       Истинската, нефалшифицирана таблица на Менделеев

------------------------------------------------

1 Съществува твърдение, че Айнщайн е умишлено издигнат човек. Като дете е бил бавноразвиващ. Започнал да се учи да говори на 3 годишна възраст и на 7 години едва се учил да изговаря някои фрази. На 7 г. възраст все още не умеел да чете и пише. На 11-12 г. знаел наизуст някои псалми и се отличавал, като силно религиозен, но на 12 г. става атеист. По-късно той казва, че станал атеист "със силата на неговата детска мъдрост". Според учителите бил лентяй. Не успява да завърши средното си образование и на 15 г. напуска училище. На 17 г. заминава за Швейцария с цел да избегне казармата в Гемания. Там той кандидатства в Политехническия институт в Цюрих, но не успява да вземе встъпителния изпит. По-късно влиза в частно платено училище в Аарау, от където автоматично влиза без встъпителен изпит в Политехническия институт. В Аарау живее в дома на собственика и преподавател на училището Йост Винтелер. Жени се за Милева Марич - феминистка от богато семейство, която завършва университета и показва склонност към гениалност, но е наясно, че по ония времена понеже е жена сама не може да публикува под свое име различни нови теории и изследвания (първата жена професор, която налага своите открития заедно със съпруга си е Мария Склодовска Кюри и получава Нобелова награда през 1903 и 1911 г.). В брака по сметка бащата на Милева от Нови Сад дава сума равна на 25 000$ (1 милион съвременни $), а има и предбрачен договор, където е упоменато, че всички следващи открития и Нобелови награди ще съдържат и името на Милева, което доста ясно говори, кой е авторът на теориите. Разбира се Айнщайн се развежда през 1919 г. и не спазва условията по предбрачния договор. Той се жени за собствената си братовчедка Елза. По време на получаването на Нобеловата награда през 1921 г. Айнщайн не присъства, когато се е събрало множество учени и биха могли да му задават въпроси, на които ще му е трудно или невъзможно да отговори. Относно теорията на относителността - по същото време тя е равита от френския учен Анри Поанкаре, който още през 1904-1905 г.  споменава за принципа на на специалната теория на относителността и въвежда термините "преобразувания на Поренц" и "групи на Поренц". За разлика от Айнщайн Анри Поанкаре приема ефира и говори за неговите функции. По някое време Айнщан започва да чете редки древни трактати и текстове и именно това увеличава знанията му по някои въпроси, на които съвремената наука все още не е отговорила. Така че Айнщайн е поумнял доста по-късно, над 40 г. възраст. Той е бил директор на патентното бюро и се твърди, че от там също е приватизирал идеи.
Когато изследвали мозъка на Айнщай учените били поразени, той бил 1230 гр., което е под средните 1500 грама. Имало голямо, количество глиални клетки, които неучастват в мисленето и едва ли имат връзка с гениалността.








Гласувай:
3



1. pando - 100%
04.01.2019 17:04
ISTINA!
цитирай
2. zaw12929 - За Новата 2019-а пожелание: здр...
05.01.2019 01:07
За Новата 2019-а пожелание: здраве, защото е ценно, късмет, защото е рядък, любов, защото е красива и всичко, което си пожелаеш!
цитирай
3. ernest - Да
06.01.2019 10:26
Благодаря.
цитирай
4. ernest - Една интересна подробност
25.06.2022 14:45
Има хипотеза базираща се на документи, че Тесла е от банатски български произход.
Дядо му живее известно време във Велеко, а след това в Теслич, като целия град са само банатски българи. На кръщелното си пазено в Белград е записан Николай, а и сестрите му носят български имена: Милка, Ангелина и Марица.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2673175
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930