Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2013 08:04 - Хора блейте!
Автор: vik56 Категория: Новини   
Прочетен: 1352 Коментари: 2 Гласове:
0



                                                 Хора блейте!

Както казват в кръчмата “Кьорав карти не играе” така е и в живота. Колко загряват, че справедливите протести за тока ловко бяха яхнати от руските специални служби, които свалиха правителството. Само кьорав не би установил този очеваден факт. Първоначалният справедлив протест за сметките на тока ескалира срещу правителството с неизпълними дивотии. Ха сега иди се оправяй. Помните ли песничката за мишлетата, ченгетата и досиетата. Е, за капак на всичко избраха за патриарх гласовито ченге! Ха да ни е честит ченгелогласния. То и цар комунист имахме за премиер, та едно ченге ли ще ни плаши. Набързо отсвириха и Люба Кулезич заради интервюто с Йордан Соколов и пускането в ефир на бившия офицер от КГБ Олег Гордиевски, който потвърди думите на Соколов за  участието на руските специални служби и представи потресаващи данни за кадровият им потенциал. А за финал едно просашко стиховце:

Пожелание за назидание!

Бате Бойко ти си пич!

И на хуя да ти нее хич!

Тез червените лайнари

ще ги млати кой ги свари!

28.02.2013.В.Т.



Тагове:   писател,   Виктор,   топлийски,


Гласувай:
0


Вълнообразно


1. dolce - ей
01.03.2013 11:33
б'т ти Гойко требе оди на топло заедно с всички които ни го натресоха
цитирай
2. vik56 - За топките
02.03.2013 10:55
Хванали сме ги за топките! Да не ги изпускаме! /В.Т/
ВСИЧКИ НА БАРИКАДАТА

Настъпи решителния момент, гражданите с голи ръце да застанат срещу престъпните монополи, защитавани с всички сили и средства от управляващите на всички нива. Основният престъпник с доказано престъпление са топлофикационните дружества, извършващи услугата “централизирано отопление” или така нареченото “парно” В какво се състои престъплението на топлофикациите. Топлоснабдяването се регламентира с правната норма “ПРОДАЖБА НА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ” съдържаща се в разпоредбата на чл. 150 от Закона за енергетиката. Със същия този член 150, е разпоредено, тази продажба да се урежда с поднормативния, Нормативен административен акт “Общи условия за продажба на топлинна енергия за битови нужди”(ОУ). В изготвените от топлофикационните дружества ОУ по силата на чл. 150 от ЗЕ е допуснато:
1. Наименованието на поднормативния Нормативен административен акт да съдържа главния предмет на акта, определен с чл. 150 – “ПРОДАЖБА НА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ”, но само в наименованието.
2. С чл. 4 на изготвените от топлофикационните дружества и одобрени от ДКЕВР “Общи условия за продажба на топлинна енергия за битови нужди, правната норма “ПРОДАЖБА НА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ” по недопустим начин е подменена с неравноправната клауза “ПРОДАВАЧЪТ Е ДЛЪЖЕН ДА ДОСТАВЯ В АБОНАТНАТА СТАНЦИЯ НА СГРАДИТЕ ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ В СЪОТВЕТСТВИЕ С ТОПЛИННИЯ ТОВАР НА СГРАДНАТА ИНСТАЛАЦИЯ”.
3. Извършената подмяна на правната норма “Продажба на топлинната енергия” с неравноправната клауза “доставка в абонатната станция” представлява правонарушение, което по своята същност е углавно деяние, с прилагането на което при осъществяването на “топлоснабдяването” се нарушават правата и се увреждат интересите на гражданите.
Прилагането на неравноправната клауза “доставка в абонатната станция” е престъпление срещу Конституцията, Държавата и гражданите на Република България, а престъпника е “Топлофикация”.
В правовата ни Държава, пред празния поглед на управляващите от всички нива, престъпника осъжда масово гражданите за резултатите от собственото си престъпление. Пък имало дефицит на справедливост? Как да има справедливост, като престъпника раздава право и осъжда?
Свидетели сме как Столичния общински съвет призна, че общите условия са незаконни, но иска гражданите да заплатят, начислените при престъпни условия суми.
Господа управляващи, прекратете това престъпление срещу Конституцията, Държавата и гражданите на Република България, или се откажете от всякаква власт. Повече не можем да търпим престъпниците да ни мачкат и унищожават икономически и физически! /Цитирам господин Ангел Марков/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vik56
Категория: Новини
Прочетен: 399038
Постинги: 284
Коментари: 162
Гласове: 262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031